Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 8. 2013

Andělská čísla

cisla-numero-cislo-2.jpgDnes mi tak nějak padla do oka dvě čísla na domech, ačkoli jsem si jiných ani nevšimla a tak jsem neodolala a našla si jejich význam.

Ráno, když jsem jela autem, a to je co říct, protože nejsem z těch, co by se hned po ránu rozhlíželi po nějakých detailech, mě zaujal dům s číslem 191 a večer zase na neplánované procházce s kamarádkou mi padl zrak na číslo 116. Výklady obou čísel mě ani tak moc nepřekvapily a potěšily

A zde je výklad:

Kombinace čísla 1

Čísla 111
Pečlivě zkoumejte své myšlenky a ujistěte se, že myslíte pouze na to, nač myslet chcete, nikoli na to, co nechcete. Tato číselná řada značí, že se před vámi otevírají nové příležitosti a vaše myšlenky se rekordní rychlostí stávají realitou. Trojčíslí 111 je jako jasné světlo blesku, kterým vás fotograf na okamžik oslní. Značí, že si vesmír právě vyfotografoval vaše myšlenky a teď je vyvolává do hmotné podoby.

Čísla 1 a 9, například 119, 199, 191, 919:
Coby důsledek vašich myšlenek se před vámi otevírají nové dveře. Teď máte příležitost pohlédnout svým myšlenkám do tváře a zblízka si prohlédnout své vlastní výtvory. Opusťte vše staré, neboť bude, v souladu s vašimi touhami, nahrazeno novým.

Čísla 1 a 6, například 116, 166, 161, 616
Nadále orientujte své myšlenky k nebi a zbavte se obav z hmotného nedostatku. Číslo 611 znamená: Požádejte o pomoc s tím, co vás v tomto okamžiku na hmotném světě irituje nebo štve.

Pokud máte také nějaké zajímavé číslo, které vás přitahuje, můžete si najít výklad na stránkách Na křídlech andělů na tomto odkazu http://www.nakridlechandelu.cz/andelska-cisla

A já děkuji za tyto stránky

S láskou Jitka