Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak to začalo?

7. 9. 2013

ucitel.jpgPřibližně před rokem jsem se zúčastnila 21denního programu vděčnosti na Facebooku, který založila Bětuška. Po té, co jsem začala praktikovat vděčnost ve svém životě každý den, jsem zjistila pozoruhodné obraty k lepšímu a tak mě hned napadlo, že by bylo dobré pokračovat v tomto programu i po uplynutí 21 dní. Bětuška mé přání vyslyšela a založila stránky Program vděčnosti na Facebooku. Protože však již měla stránky Terapie u ovečky , které jí zabíraly mnoho času, hledala někoho, kdo by je spravoval a tak jsem jí nabídla, že to zkusím.

Chytlo mě to a tedy již skoro rok fungují stránky Program vděčnosti na Facebooku. Sdílím, přidávám a tvořím příspěvky podle svých zkušeností a svého uvážení. Jsem moc ráda a děkuji vám za to, že na stránky chodíte, čtete a píšete zprávičky, že se svěřujete se svými radostmi i starostmi a stránky jste si oblíbili a že zvete i své přátele a zúčastňujete se naší "jednadvacítky".  Ale zjistila jsem, že pokud se chci podívat na starší příspěvky, které se mi tzv. vryly do srdce, dá mi hodně práce je znovu objevit. Proto jsem se rozhodla, že si pro tyto mé oblíbené příspěvky založím tuto stránku a uložím si je pěkně přehledně, abych si mohla kdykoli najít, co potřebuji. O prázdninách jsem zjistila, že nemám moc času a tak jsem požádala Janičku Hůlovou, jestli by nechtěla facebookové stránky také spravovat a ona souhlasila. Jsem za to moc ráda, protože má velký cit pro výběr příspěvků a obdivuhodný pohled na svět. Takže jsme na vás dvě.

Naše stránky zdobí fotografie dalšího úžasného človíčka a to Janičky Frejlichové, jejíž fotografie jsem objevila na internetu a naprosto mě uchvátily. Poprosila jsem ji, zda bychom nemohli její fotografie zveřejňovat na našich facebookových stránkách a byla jsem mile překvapena, že se jí to zdálo jako dobrý nápad. Její tvorbu uvidíte i na těchto stránkách. Janička se, bohužel pro nás, rozhodla svoji fotoéru - a já doufám, že je to jen na čas - ukončit a věnovat se sobě a rodince. Pevně doufám, že se ke svému focení zase vrátí. 

Doufám, že i vy na stránkách objevíte to, co hledáte a že vás to posune nějakým dobrým směrem. V pravém postraním panelu můžete přidávat svoje příspěvky, za které vám ze srdce děkuji.

Děkuji Bětušce, Janičce H.,  Janičce F., sobě a Vám - jsme zkrátka dobrý tým 

S láskou Jitka Holubová


Foto: Síla Myšlení