Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. 12. 2012

Přitahujte láskou

strom-freja.jpg

Abyste jste věděli, že k sobě můžete přitáhnout vše po čem toužíte, ať je to maličkost nebo větší věc, silou lásky, napíšu vám příběh...můj příběh...zdá se být obyčejný, ale pro mě je to zázrak.


Před třemi lety jsem začala pracovat u jedné rodiny. Zamilovala jsem si všechny a pracovala a pracuji pro ně opravdu s láskou. Po dlouhé době jsem získala práci, kterou opravdu miluji.
V kuchyni měli veliký dřevěný stůl vyrobený na zakázku. Moc se mi líbil a říkala jsem si, že bych takový chtěla. Představovala jsem si, že ho mám doma a krásně se k němu všichni vejdeme. Na to abych si takový stůl pořídila jsem ale neměla peníze.


Vloni o vánocích se rodinka přestěhovala do většího bytu a na zakázku si dali udělat ještě větší stůl a taky moc krásný. Ani jsem se nepídila po tom, kde je ten starý...když jsem jednou šla do sklepa pro kočárek, všimla jsem si "svého" stolu, který byl uložený v rohu. Hned ten den jsem měla příležitost se zeptat co s tím stolem zamýšlejí. Řekla jsem, že se i moc líbí a vždycky jsem si takový přála. Odpovědí mi bylo, že mají ještě jeden byt, kam by si ho chtěli dát. Dále jsem se neptala. Asi po čtrnácti dnech mi paní zavolala, že se rozhodli s přítelem mi ten stůl prodat, navrhla částku a ptala se zda to pro mě není moc nákladné...nebylo. 
Vždy, když se na ten stůl podívám s láskou na ně myslím.


A teď ještě jeden...
Ve čtvrtek jsem zapálila poslední čajovou svíčku...zkrátka došly Napadlo mě, že je musím koupit a koupím si voňavé, aby dodaly tu správnou vánoční atmosféru
Večer jsme šli na návštěvu ke kamarádce a dostali od ní malý vánoční dárek...hádejte co v něm bylo...


S láskou Jitka


foto: FreJa Photography


„Změníte pocit, a změníte osud.“
Neville Goddard (1905-1972)
SPISOVATEL NOVÉHO MYŠLENÍ