Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 9. 2013

...podejte pomocnou ruku Věrušce

veruska.jpgMoc bych si přála, aby Vás tato informace nenechala chladnými.

Osud tomu chtěl a měla jsem možnost setkat s jednou malou slečnou na focení. Věrušce je 1 rok a narodila se s downovým syndromem, s vrozenou srdeční vadou (již má zas sebou 2 operace srdíčka) a bohužel se prokázala i leukémie. Řekla jsem si, že to, že jí věnuji své fotografie udělá sice radost její mamince , ale nepomůže to Věrušce. Poté co jsem s ní strávila asi 3 hodiny času zamilovala jsem se do ní, byla tak moc trpělivá a milá, na pohled jejích očí se nedá zapomenout. Její maminka je velmi skromná a statečná paní a tak jsem jí nabídla pomoc, kterou ráda přijala, protože denní režie Věrušky je vysoká. Maminka je s Věruškou sama a její příjmy nestačí na vše co Věruška potřebuje. Ale já sama to nezvládnu a potřebuji Vás všechny prosím! Občanské sdružení Andělé bez křídel se rozhodlo Věrušku podpořit a zprostředkovat předání financí, bohužel v našem státě je předání peněz bez prostředníka moc složité. Toto sdružení jsem si prověřila a mám v něj velkou důvěru, na stránkách mají možnost nahlížení na účet, což vidím jako velmi příznivé. A nyní prosba na vás všechny :

Podpořte prosím Věrušku jakoukoliv částkou (i malá pomůže) na č.ú. Andělů bez křídel 2800405769/2010 vedeného u Fio Banky zpráva pro příjemce Věruška (na to prosím nezapomeňte) Pokud by měla zájem přispět i nějaká firma, samozřejmostí je vystavení smlouvy o sponzorském daru.

Od 1.12. do 14.12. 2013 na Facebooku proběhne dražba věcí na podporu Věrušky, kdo by prosím měl cokoliv co může nabídnout do dražby budu ráda. Mohou to být vaše služby, dárkové poukazy, nějaké dobroty, hračky, oblečení, doplňky – jen vše nové! Kontaktujte mne. Na dražbu vás přes mé stránky pozvu, budete tak moci získat třeba levněji mé služby a další super věci.
Pro více informací mě můžete kontaktovat zde přes zprávy, případně na emailu balde.lucie@ seznam.cz. Nebo se můžete obracet přímo na Andělé bez křídel

Děkuji všem za sdílení, jakoukoliv podporu a pomoc! Bez nás to nepůjde…. Výtěžek bude použit na potřeby Věrušky, na výlohy v nemocnici nehrazené pojišťovnou, na stravu, protože Věruška zatím papá jen přes sondu, na drobnosti pro její radost...apod.

Autor: Photos by Lucie Baldé