Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 9. 2013

Moc motlidby

modlitba.jpg

Když jsem byla malá, obracela jsem oči v sloup pokaždé, když babička o Vánocích před večeří spustila: "Otče náš, jenž jsi na nebesích..." Necítila jsem se nikdy dobře při té modlitbě a vždycky jsem ji "odemlela" rychle, aby jsme už mohli večeřet :) Dnes vím, že modlitba je důležitá, že dokáže pomoci a že má ohromnou sílu a že to nemusí být jenom modlitba naučená na náboženství, na které jsme museli povinně chodit. Mohou to být klidně slova, která nám vyvstanou na mysli a vyjdou ze srdce jen tak sama. Tu sílu pak mají, když je říkáte celým srdcem. Přečtěte si článeček níže o tom jakou má modlitba moc.

S láskou Jitka ♥

MOC MODLITBY

Modlitba má takovou ohromnou sílu a my ji tolik podceňujeme. Modlitba dokáže hory přenášet, jen když jí to ale dovolíme. Kdybyste si jen uvědomili, jak mocná může modlitba být, nikdy byste se necítili beznadějně. Já mluvím s anděly a prosím je o pomoc; prosím je, aby zakročili, ale nemodlím se k nim. Modlím se pouze k Bohu. Modlitba je přímá komunikace s Bohem.

Nikdo se nikdy nemodlí sám. Když se modlíte k Bohu, je s vámi mnoho modlitebních andělů, kteří se modlí s vámi a to nehledě na to, jaká je vaše víra nebo jak se chováte. Jsou s vámi, aby posílili vaši modlitbu, a přimlouvají se za vás u Boha a prosí ho, aby vyslyšel vaši modlitbu. Pokaždé, když se modlíte, i kdyby to bylo jen jedno slovo, modlitební andělé proudí ohromnou rychlostí jako nekonečný proud vzhůru do nebe s vaší modlitbou.

Nic není příliš malé nebo příliš velké, abychom se za to nemohli pomodlit. Někdy jsme zdrceni nějakou situací jako například válkou nebo hladomorem a máme pocit, že nemůžeme udělat nic, čím bychom pomohli. Nuže můžeme. Můžeme se modlit. Když jsme dojati něčím, co vidíme v televizních zprávách nebo o čem se dočteme v novinách, měli bychom se pomodlit. Když slyšíte sanitku nebo jdete kolem nemocnice, řekněte krátkou modlitbu za všechny, kteří jsou nemocní, a za ty, kteří se o ně starají. My všichni musíme rozšířit okruh svých modliteb od sebe samých, našich rodin a přátel ještě dál. Je potřeba, abyste se modlili také za druhé lidi na světě, včetně těch, které jste nikdy nepoznali. Věřím, že každý z vás někdy v životě zažil sílu modlitby. Přemýšlejte o tom!

Požehnání vám, vašim rodinám a milovaným.

Lorna

Zdrojhttp://www.andelevmychvlasech.cz/clanky/novinky/moc-modlitby.html