Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 9. 2013

Nechte peníze proudit

penize_a_banky3.jpg

V průběhu svého růstu a otevírání se dalším a dalším aspektům hojnosti přijdete na to, že proud peněz ve vašem životě stoupá a klesá, podobně jako vlny na moři. Zažijete časy přílivu a odlivu. Váš vesmír je tvořen energií a tato energie jím protéká ve vlnách a cyklech. Váš magnetismus bude mít někdy větší a jindy menší výsledky. Jeden měsíc vám přijde více peněz než obvykle, a v dalším měsíci zase dostanete více účtu než obvykle. V některých týdnech bude váš obchod vzkvétat, v jiných k vám přijde jenom pár zákazníků.

Peníze proudí v přirozeném rytmu, stejně jako se přirozený cyklus projevuje ve všem ostatním ve vašem životě. Každé podnikání má svůj příliv a odliv. Každý člověk má svém období cykly, období, kdy přichází více peněz, než odchází, i období, kdy je tomu naopak. Vaší výzvou je nestoupat či neklesat emocionálně s přílivem a odlivem peněz ve vašem životě. Využijte tyto přirozené cykly způsobem, který ještě více podpoří vaši prosperitu.

 

V MÉM ŽIVOTĚ PENÍZE PROUDÍ. ZAŽÍVÁM ÚSPĚCH.

 

V rytmech proudění peněz se můžete setkat se čtyřmi základními stavy: s klidem, kdy peníze přicházejí a odcházejí vyrovnaně, s přílivem, kdy více peněz přichází než odchází, s odlivem, kdy daleko více peněz odchází než přichází, a s útlumem, kdy žádné peníze ani nepřicházejí, ani neodcházejí. Peníze představují výměnu energie mezi vámi a okolním světem. Představují energii, kterou vysíláte, i energii, která se k vám znovu vrací.

Jste-li ve stavu klidu, kdy vám přichází i odchází stejné množství peněz, nebo ve stavu útlumu, kdy peníze téměř neproudí, podívejte se, kde neproudí vaše vlastní energie. Jak peníze, tak vaše osobní energie potřebují proudit. Když uvolníte svou energii, můžete si v životě vytvořit více peněz. Překážky v proudění peněz vycházejí ze zablokování vaší osobní energie, třeba ve fyzickém těle, v emocích, nebo ve vašich vztazích s jinými lidmi. Pokud zažíváte stav finančního klidu nebo útlumu a chcete tuto energii více rozproudit, na chvilku se zastavte a podívejte se na svůj život. Požádejte při tom své vyšší já, aby vám ukázalo, ve kterých oblastech potřebujete svoji energii rozproudit.

 

MÁ ENERGIE JE OTEVŘENÁ A VOLNĚ PROUDÍ VŠEMI OBLASTMI MÉHO ŽIVOTA.

 

Jakákoliv oblast vašeho života, v níž nejste šťastní, může ovlivnit všechny ostatní části vašeho života. Čím více si uvědomujete svoji energii, tím méně zavíráte oči před těmi oblastmi v svém životě, které nefungují tak, jak byste chtěli.

Chcete-li zažívat hojnost a pocit oživení a růstu, který hledáte, je zapotřebí udělat všechno, co můžete, aby každá část vašeho života dobře fungovala. Když peníze neproudí, možná nastal ten pravý okamžik začít dělat to, co už jste dávno dělat chtěli.

Zaměřte svou pozornost na činnosti, které můžete dělat a které vám přinášejí radost, oživení a energii, a začněte právě s nimi. Tím rozhýbete svou vlastní energii a umožníte penězům proudit.


VŽDY KE MNĚ PŘICHÁZÍ VÍC PENĚZ, NEŽ ODCHÁZÍ.


Každý se těší na příliv, kdy více peněz přichází, než odchází. Zažíváte to třeba i několikrát v průběhu jednoho měsíce. Když vám někdo zaplatí nebo jinak získáte nějakou částku, rozproudili jste peníze ve svém životě.

Začněte si potvrzovat, že už dnes zažíváte v životě proudění peněz a že chcete, aby k vám ještě častěji přicházelo více peněz, než odchází. Když oceníte každý den, kdy k vám přišlo více peněz, než odešlo, zjistíte, že toto proudění ve vašem životě sílí. A když dosáhnete úrovně stáého nadbytku peněz, můžete si blahopřát.! Dosáhli jste mistrovství hojnosti.

Na této úrovni vás čekají určité výzvy. Jedna z nich je udržet své výdaje na takové úrovni, aby byly stále dostatečně nižší, než je vaše vzrůstající bohatství. Když pak třeba nastane odliv, stále budete moci platit své účty. Než dosáhnete úplného mistrovství v manifestování a dokážete si vytvořit, cokoliv chcete a kdy to chcete, budete si možná chtít část peněz uspořit. Bez ohledu na to, jaké je vaše bohatství, je vždycky jednoduché vydávat víc, než máte a mít pocit, že bankrotujete.

Někteří lidé nezažívají hojnost, protože utratí všechny své peníze, někdy i víc, anebo s rostoucími příjmy zvýší své měsíční výdaje, takže když pak přijde odliv, nemají ani dost peněz na zaplacení svých pravidelných výdajů. Lidé, kteří se cítí bohatí obvykle utrácejí méně, než si vydělávají.

 

DOVOLUJI SI MÍT VÍCE, NEŽ JSEM KDY SNIL/A.


Pokud jste ve vzestupném cyklu, buďte stále otevření dalším a dalším možnostem, uvědomte si, že s přicházející hojností rozvinete ve svém životě také nové procesy, formy a struktury, díky kterým budete moci všechno zvládnout. Možná si najmete pomocníka, možná začnete dělat něco jiného a oslovíte více lidí, než dnes. Až zvýšíte hojnost ve vašem životě, jednou z vašich výzev bude, jak naložit se všemi novými možnostmi, které k vám začnou přicházet. Výzvou pro vás bude dále růst, dosáhnout k více lidem, rozšířit své pole působnosti a přijmout více odpovědnosti, síly a hojnosti.


Tvoření peněz - Sanaya Roman a Duane Packer